sunnuntai 28. lokakuuta 2012

feels like home

Nyt on ollu ihanan tekemisen täyteinen (onko toi ees sana?) viikko.. koko ajan on ollu jotain :) viime lauantaina lähin castellaneta marinaan neljäksi päiväksi (ihan mottolan lähellä) koska siellä oli AFS-leiri, jossa oli kaikki vaihtarit jotka asuu Puglian tai Basilicatan maakunnissa (56 vaihtaria, joista 4 suomalaisia, mää mukaanlukien). Se leiri oli kiva ja käytii meren rannalla jaaaaa pääasiassa poristii muitte vaihtareitten kans ja oli ihanaa päästä puhumaa kunnolla suomea taas :D. Muutenki kaikki tän alueen vaihtarit on tosi mukavia nii kiva nähä niitä kaikkia! Sit niitten vapaa-ehtosten kanssa puhuttiin kotiikävästä, perheestä, koulusta jnejne...

 suomen lippu on pienin:((
 AFS puglia/basilicata ♥
 ahahahaha oli talent show ja tehtiin suomalaisten kanssa sitten letkajenkkaa :D pian ton kuvan jälkee oli kaikki 56 tanssimassa letkajenkkaa meiän kanssa hahaha
 rannalla oli iso meduusa
 stereotypioita suomalaisista ja suomesta :D
 suomi norja ja venäjä ♥
viimeseltä päivältä vaihtareita jenkeistä, unkarista, suomesta, boliviasta ja dommareista!



viime lauantaina oli koulus lakko, haha en tiiä yhtää miks. :D iha näi btw

Musta tuntuu et oon taas vähän sairas.. ärsyttää :( mutta joo, huomenna kouluun jee <333333333 mutta keskiviikkona alkaa pikku loma (ei mitään tietoa miksi) ja me mennään tiistaina ROOMAAN!!! :) viedään host-veli lentokentälle ja sitte ollaan 2 päivää roomassa :) jeee.


Tänäänki oli mukava päivä. Käytiin Nunzion kanssa tarantossa koska siel oli joku afs-juttu. nähtiin muita vaihtareita taranton alueelta ja tarkotus oli myös kierrellä kauppoja, mutta koska sunnuntai niin kaikki oli melkee kiinni.. Mut Taranto on tosi nätti paikka! (kuulostaa tosi oudolta mut tulee vähän oulu mieleen siitä :D jotenki se kaupunkimalli on samanlaine ku oulussa ja meri yms)

Kuvia tarantosta!






Italian kielestä sen verran et se sujuu nykysin suunnilleen yhtä hyvin tai vähä paremmi ku ruotsi ku olin suomes. Mutta esim koulussa ku opettaja puhuu nopeesti nii en tajua ku sanan sieltä ja toisen täältä, mutta jos mulle puhutaa (hitaasti) italiaa nii tajuan suunnilleen kaiken. Eipä tässä, Rooman matkaa odotellessa! :)

Mikael

7 kommenttia:

  1. hienot aurinkolasit mikael

    VastaaPoista
  2. ääää määki tahon :( vaikuttaa ihan tosi kivalta. ja tekemisen täyteinen on yhdys sana ;) mutta joo hyvä että on ollu kivaa! mitä se sun hostveli siellä lentokentällä tekee, minne son matkalla?

    täällä on kylmää.... ja lunta

    ikävä! <3

    -baarix

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaa jep on kivaa! ja ahahaha en ees tienny et onko se oikee sana XD mut kiva et on yhdyssana... se lähee suomee! se oli siis viimevuonv aihos tampereel ja se lähtee morottaa sen vanhaa isäntäperhettä pariks päiväks :D ahahaha lunta tuntuu oudolta vaik täälläkää ei enää oo kovi lämmi (no okei..20)

      Poista
  3. laita noi kuvat isompina jookos kookos?? en nää niitä kunnolla :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. abe ku nää painat siitä nii näkkyy isompana! :-)

      Poista
  4. myyyks mulle jätskiiii -lotta

    VastaaPoista
  5. KIRJOTA UUS POSTAUS SENKI KAKKAPYLYYYYY!!!!!!!!!11111 TERVEISIN RAGE SVOOGA

    VastaaPoista